Västsvenska Cupen 2014

Detta är en cup i IPSC pistol level II som arrangeras av klubbar i Västra Götaland. Cupen består av 5 stycken tävlingar varav de 3 bästa resultaten räknas samman till ett cupresultat.

stage 4 i borås

För att få delta i cuptävlingen krävs att man har en IPSC tävlingslicens i någon av de arrangerande klubbarna.

30 kronor av anmälningsavgiften går till prispengar / prisbord. Efter finaltävlingen sker prisutdelning. Prispengar delas ut till plats 1–3 i godkända divisioner och kategorier. Det blir också en utlottning till närvarande skyttar av prylar eller prispengar.

Sponsorer är välkomna

Vi du (eller känner du någon) som vill sponsra cupen går det bra att kontakta Magnus. Som sponsor bidrar du med varor för minst 1000 kr – för detta får du din logo på webbsidan samt en banner på varje deltävling.

stage 4 i borås

Åsikter om 2013

Västsvenska cupen 2013 är avslutad. Finalen ägde rum på Mölndals skytteförening. Tack alla arrangerade klubbar och deltagare för en toppensäsong.

Lite kommentarer från tävlande under finalen:
-En väldigt rolig och bra Cup
-Fick jag pris, va roligt :=)
-Ett stort tack för grymt bra och givande tävlingar!! Med mycket nyttiga tips från många av de rutinerade skyttar och ansvariga!!
-Tack för allt jobb ni lagt ner på cupen, verkligen av stor betydelse för sportens utveckling!

Här är resultatet från cupen 2013.

Här är resultatet från cupen 2012.

stage på skepplanda

Cupinformation

1. Varje deltävling består av 5 – 6 stationer och ca 100 skott. Tävlingsnivån är level 2.

2. Den matchprocent man erhåller i en deltävling görs om till poäng (76,54% = 76,54 poäng) och dessa poäng räknas samman till en totallista där varje skytts resultat läggs samman och prisutdelning sker på sista deltävlingen.

3. Varje ansluten klubb arrangerar en tävling i cupen. Anmälning sker via Shoot’n score’it. Varje klubb ansvarar för sin tävling.

5. Varje deltävling kostar 150 kr varav 30 kr går till prisbordet. I de fall då arrangerade klubb inte tar ut startavgift från funktionärer skall 30 kr betalas till cupens prisbord för varje skytt (och 20 kr till inköp av plåtar).

6. För att pris skall erhållas i Division / Kategori skall minst 3 st skyttar ingå i cupen.

7. För att delta i totalresultatet krävs att du har skjutit minst tre matcher i samma division.

Resultatet hittar ni på SSI

stage på skepplanda

Anslutna klubbar

rm svarar på frågor