Västsvenska cupen anno 2015

Detta är en cup i IPSC pistol level II som arrangeras av klubbar i Västra Götaland. Cupen består av 7 stycken tävlingar varav de 4 bästa resultaten räknas samman till ett cupresultat.

För att få delta i cuptävlingen krävs att man har en IPSC tävlingslicens i någon av de arrangerande klubbarna.

Startavgift 150 kr - varav 50 kronor av anmälningsavgiften går till prispengar och prisbordet. Förskottsbetalning tillämpas. Efter finaltävlingen sker prisutdelning. Prispengar delas ut till plats 1–3 i godkända divisioner och kategorier. Det blir också en utlottning av prylar till närvarande skyttar (som har ett cupresultat).

Cupinformation

1. Varje deltävling består av cirka 5 stationer och omkring 100 skott. Tävlingsnivån är level 2.

2. Den matchprocent man erhåller i en deltävling görs om till poäng (76,54% = 76,54 poäng) och dessa poäng räknas samman till en totallista där varje skytts resultat läggs samman och prisutdelning sker på sista deltävlingen.

3. Varje ansluten klubb arrangerar en tävling i cupen. Anmälning sker via Shoot’n score’it. Varje klubb ansvarar för sin tävling.

5. Varje deltävling kostar 150 kr varav 50 kr går till prisbordet. I de fall då arrangerade klubb inte tar ut startavgift från funktionärer skall 50 kr betalas till cupens prisbord för varje skytt.

6. För att pris skall utdelas i Division / Kategori skall minst 3 st skyttar ingå i cupen.

7. För att delta i totalresultatet krävs att du har skjutit minst fyra matcher i samma division.

Resultatet hittar ni på SSI

Anslutna klubbar